Ändra i meddelandemallar (Admin-behörighet)

Det finns färdiga meddelandemallar som man kan använda sig av när man kontaktar kandidaterna. För att komma åt dessa, tryck på Admin och tryck dig vidare till ''Meddelandemallar''. Här kan du ändra mallarna genom att gå in på önskad mall -> ändra texten och klicka sedan på Spara.

Från start finns vissa färdiga mallar inlagda; Mallar för automatisk kommunikation.

Nästa typ av meddelande mall är: Meddelandemallar som ändrar status.

Dessa mallar kan användas när man väljer att kontakta kandidaterna via ett meddelande.

Efter att man har skickat ett meddelande med denna typ av mall, så ändras statusen till fast status (ex. Kontaktad, Avslag)

Viktigt att veta att mailet inte går iväg automatiskt för att man ändrar till statusen, utan det går endast iväg när man har skickat meddelandet.

Nästa typ av meddelande mall är:  Egna företagsmallar.

Här kan du välja att lägga till egna meddelandemallar. Både som är kopplade till en status eller inte.

För att skapa en ny meddelandemall, tryck på knappen

- ’’Skapa ny meddelandemall’’

- Fyll i namn och vilken typ av rekrytering mallen skall kopplas på. (Rekryteringar eller Spontanansökan)

- Om mallen skall vara kopplad till en status, välj vilken status.

- Tryck sedan på Spara