Ik kan niet inloggen

Als je problemen hebt met inloggen, begin dan met het herstarten van je browser.

Als dat het probleem niet oplost, probeer dan alle cookies in je browser te verwijderen en daarna de browser opnieuw te starten.

Stap 1: Sluit alle tabbladen en herstart de browser.

Stap 2: Probeer opnieuw in te loggen.

Stap 3: Verwijder cookies in de browser die je gebruikt (zie instructies hieronder)

Edge

1. Ga naar Instellingen > Privacy, zoeken en services.
  2. Selecteer Kies wat je wilt wissen onder Browsegegevens wissen > Nu wissen.
  3. Kies een tijdsperiode bij Tijdperiode.
  4. Selecteer Cookies en andere sitegegevens.
  5. Klik op Nu wissen.

Chrome

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer.
  3. Klik op Geschiedenis. Geschiedenis.
  4. Klik links op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer hoeveel geschiedenis je wilt wissen. Om alles te wissen, selecteer Altijd.
  6. Vink de vakjes aan voor de gegevens die je wilt wissen, inclusief Cookies.
  7. Klik op Gegevens wissen.
Safari
  1. Ga naar Instellingen > Safari > Geavanceerd > Websitegegevens.
  2. Tik op Verwijder alle websitegegevens. Wanneer er geen websitegegevens zijn om te verwijderen, wordt de knop grijs.
 Firefox
  1. Klik op de menuknop om het menu te openen.
  2. Klik op Geschiedenis en selecteer Recente geschiedenis wissen...
  3. Selecteer hoeveel geschiedenis je wilt wissen, inclusief cookies.
  4. Klik op de knop Nu wissen.
Opera
  1. Druk op Ctrl+Shift+Del om je opties voor Browsegegevens wissen te openen.
  2. Zorg ervoor dat Cookies en sitegegevens is geselecteerd.
  3. Klik op Gegevens wissen.

Om individuele cookies te bekijken of te verwijderen, ga naar:

1. Instellingen > Geavanceerd > Privacy en beveiliging.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Cookies en sitegegevens.
  4. Selecteer Alle cookies en sitegegevens bekijken.
  5. Gebruik de zoekbalk om een specifieke cookie te vinden.
  6. Klik op het prullenbakicoon om individuele cookies te verwijderen.

Als je nog steeds problemen hebt met inloggen, neem dan contact op met Grade Varbi support: support@varbi.com.