Ik wil mijn e-mailadres wijzigen

Om je e-mailadres te wijzigen, log je in op https://profile.varbi.com/

1. Klik op het tandwiel-icoon (instellingen) in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer vervolgens "E-mailadres wijzigen" en vul je wachtwoord en het nieuwe e-mailadres in dat je wilt gebruiken.

Als je al een Grade Varbi-account hebt met het e-mailadres dat je wilt gebruiken, heb je twee opties:

1. Blijf het andere account gebruiken met het juiste/nieuwste e-mailadres.
  2. Verwijder het account met het juiste e-mailadres om het e-mailadres vrij te maken. Log dan in op je oude account en wijzig het e-mailadres.