Jag har problem att logga in

Om du upplever problem med att logga in. Börja med att starta om webbläsaren.

Om det inte skulle lösa problemet, testa då med att radera alla cookies i webbläsaren och starta sedan om webbläsaren på nytt.

Steg 1. Stäng alla flikar och starta om webbläsaren

Steg 2: Prova logga in

Steg 3. Radera Cookies i den webbläsare du använder (se instruktioner nedan)

Edge

1. Välj Inställningar > Sekretess, sökning och tjänster.

2. Välj Välj vad som ska rensas under Rensa webbhistorik > Rensa webbhistorik nu.

3. Under Tidsintervall väljer du ett tidsintervall från listan.

4. Välj Cookies och annan webbplatsdata

5. Välj sedan Rensa nu.

Chrome

1. Öppna Chrome

2. Högst upp till höger, klicka på Mer (tre vertikala punkter) .

3. Klicka på Historik.

4. På vänster sida, klicka på Rensa webbhistorik.

5. Välj hur mycket historik du vill radera. För att rensa allt, välj All tid.

6. Markera rutorna för den information du vill att Chrome ska rensa, se till att inkludera Cookies.

7. Klicka på "Rensa data".

Firefox

1. Klicka på  ”Inställningar och välj fliken ”sekretess”.

2. Välj ”Ta bort enskilda kakor” om du bara vill ta bort någon. Markera cookien och välj ”Ta bort”. Du kan också välja att markera flera eller alla och ”Ta bort”. Vi rekommenderar att du raderar alla om du är osäker.

Safari

1. Gå till inställningar > Safari > Avancerat > Webplatsdata

2. Klicka på " Ta bort all webbplatsdata"

När det inte finns några webbplatsdata att rensa blir knappen för att rensa grå.

Opera

1. Tryck på Ctrl+Shift+Del

2. Se till att Cookies och webbplatsdata är markerat.

3. Klicka på "Rensa data".

För att se eller ta bort individuella cookies, gå till:

1. Inställningar > Avancerat > Integritet och säkerhet

2. Klicka på "Webbplatsinställningar"

3. Klicka på "Cookies och webbplatsdata"

4. Välj "Se alla cookies och webbplatsdata"

5. Använd sökfältet för att hitta en specifik cookie

6. Klicka på papperskorgsikonen för att ta bort individuella cookies.

Om du fortfarande har problem med att logga in vänligen kontakta Grade Varbis support: support@varbi.com