Jag vill byta mailadress

För att byta din mejladress, logga in på https://profile.varbi.com/

1. Klicka på kugghjulet (inställningar) uppe i högra hörnet.

2. Välj sedan "Ändra e-post" och fyll i ditt lösenord och den nya mejladressen som du vill ändra till.

Om du redan har ett Grade Varbi -konto med den mejladress som du vill ändra till har du två val:

1. Fortsätt använda det andra kontot med den korrekta/senaste mejladressen.

2. Ta bort kontot med rätt mejladress för att göra frigöra mejladressen. Logga sedan in på ditt gamla konto och ändra mejladressen.