Luo/muokkaa tapausmalleja (Admin-oikeudet)

Käyttäjät, joilla on Admin-oikeudet, voivat luoda ja päivittää tapausmalleja. Löydät heidän nimensä ja yhteystietonsa klikkaamalla Tuki ♡ kirjautuneena Grade Varbi.

Tapausmallin luomiseksi, seuraa seuraavia vaiheita:

1. Luo uusi rekrytointitapaus -> Tallenna.
2. Täytä kaikki tiedot, jotka haluat sisällyttää tapausmalliin. Esimerkiksi: organisaatiotaso, kuvaus, kysymykset. Valitse myös osasto, johon haluat mallin kuuluvan organisaatiotason kautta.
3. Tallenna.
4. Klikkaa sitten Tapausmallit ja valitse Luo ja poista tapausmalleja.
5. Luo uusi tapausmalli klikkaamalla "Luo uusi tapausmalli" ja täyttämällä haluamasi mallin nimi. Valitse, ketkä saavat käyttöoikeuden malliin (osasto, jonka valitsit organisaatiotasolla). Huomaa: Jos haluat sisällyttää lisäämäsi kysymykset, muista rastittaa ruutu alemmassa (oranssissa) nuolessa.
6. Kun olet painanut Luo tapausmalli, voit sulkea tapauksen ja poistaa sen (jos et halua säilyttää sitä).
7. Uusi mallisi on nyt valmis!