Haluan vaihtaa sähköpostiosoitteeni

Vaihtaaksesi sähköpostiosoitteesi, kirjaudu sisään osoitteessa https://profile.varbi.com/fi/login/
1. Napsauta rataskuvaketta (asetukset) oikeassa yläkulmassa.
2. Valitse sitten “Vaihda sähköposti” ja täytä salasanasi sekä uusi sähköpostiosoite, johon haluat vaihtaa.

Jos sinulla on jo Grade Varbi -tili sillä sähköpostiosoitteella, johon haluat vaihtaa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:
1. Jatka toisen tilin käyttöä oikealla/viimeisimmällä sähköpostiosoitteella.
2. Poista tili, jossa on oikea sähköpostiosoite, vapauttaaksesi sähköpostiosoitteen. Kirjaudu sitten sisään vanhalle tilillesi ja vaihda sähköpostiosoite.