Minulla on vaikeuksia kirjautua sisään

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, aloita käynnistämällä selain uudelleen.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kokeile poistaa kaikki evästeet selaimesta ja käynnistä selain uudelleen.
Vaihe 1. Sulje kaikki välilehdet ja käynnistä selain uudelleen
Vaihe 2: Yritä kirjautua sisään
Vaihe 3. Poista evästeet käyttämästäsi selaimesta (katso ohjeet alla)

Edge
1. Valitse Asetukset > Tietosuoja, haku ja palvelut.
2. Valitse Valitse mitä haluat poistaa kohdassa Poista selaushistoria > Poista selaushistoria nyt.
3. Valitse Aikaväli -kohdasta aikaväli luettelosta.
4. Valitse Evästeet ja muut sivustotiedot.
5. Valitse sitten Poista nyt.

Chrome
1. Avaa Chrome.
2. Napsauta oikeassa yläkulmassa Lisää (kolme pystysuoraa pistettä).
3. Napsauta Historia.
4. Napsauta vasemmalla puolella Poista selaushistoria.
5. Valitse kuinka paljon historiaa haluat poistaa. Poistaaksesi kaiken, valitse Koko aika.
6. Valitse ruudut tiedoille, jotka haluat Chromen poistavan, varmista, että Evästeet on valittu.
7. Napsauta “Poista tiedot”.

Firefox
1. Napsauta “Asetukset” ja valitse “Tietosuoja” -välilehti.
2. Valitse “Poista yksittäiset evästeet”, jos haluat poistaa vain yhden. Valitse eväste ja napsauta “Poista”. Voit myös valita useita tai kaikki ja napsauttaa “Poista”. Suosittelemme poistamaan kaikki, jos olet epävarma.

Safari
1. Mene asetuksiin > Safari > Lisäasetukset > Sivustotiedot.
2. Napsauta “Poista kaikki sivustotiedot”.
Kun ei ole sivustotietoja poistettavana, poistopainike muuttuu harmaaksi.

Opera
1. Paina Ctrl+Shift+Del.
2. Varmista, että Evästeet ja sivustotiedot on valittu.
3. Napsauta “Poista tiedot”.
4. Näytä tai poista yksittäisiä evästeitä:

Asetukset > Lisäasetukset > Tietosuoja ja turvallisuus.
1. Napsauta “Sivustoasetukset”.
2. Napsauta “Evästeet ja sivustotiedot”.
3. Valitse “Näytä kaikki evästeet ja sivustotiedot”.
4. Käytä hakukenttää löytääksesi tietyn evästeen.
5. Napsauta roskakorikuvaketta poistaaksesi yksittäisiä evästeitä.