Haluan poistaa tilini

1. Kirjaudu sisään Grade Varbi -tilillesi (https://profile.varbi.com/fi/login/)
2. Napsauta oikealla olevaa rataskuvaketta
3. Valitse “Poista tili”

Kun poistat tilisi, Grade Varbi -tilillesi tallennetut tiedot poistetaan.

Huomioi, että: Työnantajille lähetetyt hakemukset säilyvät työnantajalla ja ne poistetaan työnantajan GDPR-ehtojen mukaisesti, jotka hyväksyttiin hakemuksen yhteydessä. Jos haluat, että työnantaja poistaa tietosi, sinun on otettava yhteyttä kyseiseen työnantajaan ja pyydettävä hakemuksesi poistamista.