Jag påbörjade en ansökan, nu är informationen borta

Det går bara att pausa en ansökan om arbetsgivaren har valt att ni kandidater behöver logga in på ert Grade Varbi-konto innan ansökan.

1. Klicka på knappen "Pausa din ansökan" för att spara informationen.

På ansökningar som inte kräver inloggning innan ansökan skall genomföras går det inte att spara det man fyllt i.

Är det så att du inte kan avsluta din ansökan direkt, så rekommenderar vi att du samlar all information du vill bifoga i ansökan på din enhet och/eller i tex. ett word-dokument för sedan kunna kopiera in detta för att slutföra och skicka in alla uppgifter samtidigt.