Aloitin hakemuksen, nyt tiedot ovat kadonneet

Hakemuksen voi keskeyttää vain, jos työnantaja on valinnut, että hakijoiden on kirjauduttava G V -tililleen ennen hakemuksen täyttämistä.

1. Napsauta “Keskeytä hakemuksesi” -painiketta tallentaaksesi tiedot.

Hakemuksissa, jotka eivät vaadi kirjautumista ennen hakemuksen täyttämistä, ei voi tallentaa täytettyjä tietoja.

Jos et voi suorittaa hakemustasi heti, suosittelemme, että keräät kaikki hakemukseen liitettävät tiedot laitteellesi ja/tai esimerkiksi Word-dokumenttiin, jotta voit kopioida ne ja lähettää kaikki tiedot kerralla.