Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Om je wachtwoord te resetten, volg je deze link: https://profile.varbi.com/nl/coremodule/changepassword/

1. Vul je geregistreerde e-mailadres in en klik op "Verstuur."

2. Open je inbox en klik op de link in het bericht dat je van Grade Varbi hebt ontvangen. Als je geen bericht ziet in je inbox, controleer dan je spamfolder!

3. Klik op de link in de e-mail en voer je nieuwe wachtwoord twee keer in.

4. Klik op "Wachtwoord opslaan."

Let op:

Zorg ervoor dat je bij de volgende keer inloggen geen wachtwoord gebruikt dat automatisch door je browser is ingevuld. Dit kan een oud wachtwoord zijn waardoor je niet kunt inloggen. Voer het nieuwe wachtwoord in dat je zojuist hebt gekozen!

Als je geen e-mail hebt ontvangen, kan het zijn dat er geen account is geregistreerd met het door jou opgegeven e-mailadres. Misschien heb je een ander e-mailadres gebruikt bij het solliciteren of aanmaken van een account.