Jag hittar inte svaret på min fråga eller har en annan fråga

Om du har andra frågor om annonsering genom sociala medier, så kan du kontakta oss på: advertising@varbi.com
Vid kontakt med Advertising, ha gärna med titeln och referensnumret på annonsen.

Om du har andra frågor om Varbi, kan du kontakta vår support på:  support@varbi.com
Tel: 0520-580050

Supporten är öppen helgfria vardagar kl 08:30-12:00 samt kl 13:00-16:30.

Det som vi helst vill att du gör:
Kolla innan du kontaktar supporten om svaret på frågan finns i vår dokumentation här i vår FAQ
Ange vilken webbläsare och OS (Windows, Mac, mobil) du använder.
Var så tydlig och detaljerad som möjligt i problembeskrivningen. (Ha med exempelvis referensnummer på ärendet)
Bifoga gärna skärmbilder eller video som visar problemet (inkl adressfält).

Det som du helst inte ska göra:
Skicka inga känsliga personuppgifter (varken i bild eller text)