Jag hittar inte svaret på min fråga eller har en annan fråga

Om du inte hittar svaret på din fråga eller om du har en annan fråga så kan du kontakta oss på:
Tel: 0520-580050

Supporten är öppen helgfria vardagar kl 08:30-12:00 samt kl 13:00-16:30.

Det som vi helst vill att du gör:
Kolla innan du kontaktar supporten om svaret på frågan finns i vår dokumentation här i vår FAQ
Ange vilken webbläsare och OS (Windows, Mac, mobil) du använder.
Var så tydlig och detaljerad som möjligt i problembeskrivningen.
Bifoga gärna skärmbilder eller video som visar problemet (inkl adressfält).

Det som du helst inte ska göra:
Skicka inga känsliga personuppgifter (varken i bild eller text)