Skapa/ändra i ärendemallar (Admin-behörighet)

Användare med behörigheten Admin kan skapa och uppdatera ärendemallar. Du hittar namn och kontaktuppgifter på dessa om du klickar på Support ♡ som inloggad i Grade Varbi.

För att skapa en ärendemall, vänligen följ följande steg:

1. Skapa ett nytt rekryteringsärende -> Spara
  2. Fyll i all information som du vill ha med i ärendemallen. Exempelvis, Organisationsnivå, beskrivning, frågor.
    Välj även avdelningen du vill att mallen ska finnas via organisationsnivån.
  3. Spara.
  4. Klicka sedan på Ärendemallar följt av Skapa och ta bort ärendemallar

5. Skapa en ny ärendemall genom att klicka på  och fylla i namn du önskar på mallen. Välj vilka som skall ha tillgång till mallen (avdelningen du valt under organisationsnivån)
    Tänk på att: Vill ni ha med ha med frågorna ni lagt till måste ni komma ihåg att kryssa i rutan vid undre (orange) pil.
  6. Efter ni har tryckt på Skapa ärendemall kan ni stänga ner ärendet och ta bort det (om ni inte önskar ha kvar det).
  7. Er nya mall är nu redo!