Nytt konto, jag saknar ett lösenord

När du genomför en jobbansökan i Grade Varbi, skapas det automatiskt ett konto med din mejladress så att kommunikation kan ske mellan dig och arbetsgivaren. I samband med detta skall du ha mottagit ett mejl om att skapa lösenord till ditt nya jobbsökarkonto.

Hittar du inte mejlet kan du använda denna länk för att skapa nytt lösenord: https://profile.varbi.com/se/coremodule/changepassword/

Tänk på att du behöver vara utloggad från ditt konto innan du klickar på länken för att den ska fungera korrekt.