Jag har glömt mitt lösenord

För att återställa ditt lösenord, gå till följande länk: https://profile.varbi.com/se/coremodule/changepassword/

1. Fyll i din registrerade mejladress och klicka på skicka.

2. Öppna inkorgen för din mejl och klicka på länken i meddelandet som du mottagit från Grade Varbi. Hittar du inte ett meddelande i din inkorg, kolla ifall det hamnat i din skräppost!

3. Klicka på länken i meddelandet, fyll i ett nytt lösenord två gånger.

4. Klicka på "Spara lösenord".

Tänk på att:

När du loggar in nästa gång, var noga med att du inte använder ett lösenord din webbläsare automatiskt fyller i. Detta kan vara ett gammalt lösenord som gör att du inte kan logga in. Fyll i ditt nya lösenord du precis valde!

Om du inte mottagit ett mejl kan det bero på att det inte finns ett konto registrerat med den mejladress du fyllt i, utan du kan ha använt en annan mejladress när du sökte jobb / skapade ett konto. Sök/kolla i dina inkorgar som du har, på vilken mejladress som du tidigare har mottagit mejl från Grade Varbi.