Ik ben begonnen met een sollicitatie en nu is de informatie verdwenen.

Het is alleen mogelijk om een sollicitatie te pauzeren als de werkgever heeft gekozen dat kandidaten moeten inloggen op hun Varbi-account voordat ze solliciteren.

Klik op de knop "Pauzeer je sollicitatie" om de informatie op te slaan. Voor sollicitaties waarvoor je niet hoeft in te loggen voordat je solliciteert, is het niet mogelijk om de ingevulde informatie op te slaan.

Als je je sollicitatie niet meteen kunt afronden, raden we aan om alle informatie die je aan de sollicitatie wilt toevoegen, op je apparaat op te slaan en/of bijvoorbeeld in een Word-document te zetten, zodat je later alles kunt kopiëren en plakken om de informatie in één keer compleet in te dienen.