Ik kan geen documenten of bestanden toevoegen.

Onze eerste tip is om te proberen de sollicitatie te voltooien met een andere webbrowser of een ander apparaat (mobiele telefoon, tablet, computer).

Als het daarna nog steeds niet werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben.

• Geaccepteerde bestandstypen zijn: pdf, txt, rtf, docx, doc, odt, png, jpg, tiff, gif.

• Het document moet op je apparaat zijn opgeslagen, niet in een cloud-service.

• Het document is te groot; de maximale bestandsgrootte wordt vermeld in het sollicitatieformulier.

Controleer het bestandstype, de opslaglocatie en de grootte van het document om te zorgen dat deze overeenkomen met de bovenstaande informatie.