Zakelijke gebruikers

Om in te loggen als kandidaat, ga je naar de volgende webpagina: https://profile.varbi.com/en/login/.

Het is niet mogelijk om tegelijkertijd ingelogd te zijn als bedrijfsgebruiker en als kandidaat.

Als je bent ingelogd als kandidaat en je moet inloggen als bedrijfsgebruiker (https://login.varbi.com/en), kun je dit doen door de kandidaat-loginpagina in een andere browser of in de privé/incognitomodus te openen.