Mitä eri hintapaketteihin sisältyy?

Kaikkiin hintapaketteihin sisältyy sama palvelu meidän puoleltamme. Autamme kohderyhmän analysoinnissa, materiaalin (kuva/teksti) tuottamisessa, mainoksen luomisessa ja tilastojen palautteessa. Hintapaketteihin sisältyvät myös integraatiokustannukset. Eri hintapakettien välinen ero on, että mitä suuremman hintapaketin valitsette, sitä enemmän budjettia menee suoraan mainokseen. Mitä enemmän rahaa menee suoraan mainoksiin, sitä enemmän klikkauksia ja näyttökertoja mainos saa. Tämä koskee kaikkia kanavia – Meta (Facebook & Instagram), LinkedIn, Snapchat ja Tiktok.