Kuinka voin seurata/tilata haastattelukalenterin?

Voit tilata haastattelukalenterin, jotta saat ilmoituksia, kun haastattelu on varattu.

URL-osoitteen kalenterin saamiseksi löydät seuraavasti: Rekrytoinnit -> Asia -> Hakemukset -> Haastattelun varaaminen -> Näytä iCalendar-linkit (alhaalla)

Kopioi linkki ja toimi näin:

1. Kirjaudu sisään esimerkiksi Outlook.com

2. Sivun alareunassa valitse Kalenteri

3. Valitse Lisää kalenteri navigointiruudusta

4. Valitse Tilaa verkosta

5. Anna kalenterin URL-osoite

6. Valitse Tuo

Teams-kokousta ei voi luoda tilauksen kautta, vaan kalenterin tarkoitus on saada yleiskuva lähetetyistä haastatteluvarauksista.

Mahdollisia muutoksia ei tule tehdä kalenteritoiminnossa, vaan ainoastaan Varbi haastattelun varausosiossa.